Om FLORA D

 

Hvad er FLORA D?

Idéen har fra start været at tage udgangspunkt i den historie som Flora Danica indeholder. Vi finder stor inspiration i planterne, deres farver og mønstre og eksperimenterer med hvordan deres elegance og æstetik kan overføres til moderne og nutidige produkter, samtidig med at vi bibeholder de oprindelige tegningeres unikke billedmateriale.

Vi forsøger at udfordre blomstermotiverne på en nyskabende og kreativ måde i vores design, med stor respekt for de originale illustrationer. Alle blomster på vores produkter er fra Flora Danica og ingen andre illustrationer må benyttes. Dette har resulteret i en række feminine produkter, der har et moderne design, men som samtidig respekterer de klassiske og tidsløse Flora Danica prints.

 

Hvem er FLORA D?

FLORA D er et dansk brand. Som navnet antyder har vi fundet inspiration i Flora Danica værkerne og de smukke illustrationer af den danske flora. Dette er det bærende element i vores design og produkter. Vi går op i, at vores materialer og produkter er af høj kvalitet, og derfor er vores kollektion af tørklæder lavet i Ægte Silke, Cashmere Uld og Modal.

Holdet bag FLORA D er en god blanding af unge kreative kræfter og lang erfaring. Alt design og alle produkter, er resultatet af professionelle danske designere og grafikeres tanker og arbejde.

 

Din mening betyder meget for os!

Hvis du har haft en god oplevelse med FLORA D, som du gerne vil dele med andre, må du meget gerne skrive en anmeldelse på vores Facebookside: https://www.facebook.com/Flora.d.danmark/ 

Du kan følge vores univers på Instagram, hvor du blandet andet kan finde inspiration til styling af tørklæder. Vi elsker at se jer med vores produkter! Så, hvis du har lyst er du også meget velkommen til at dele et billede af dig selv med en af vores produkter ved at tagge billedet med @Flora_d_official Instagram: https://www.instagram.com/flora_d_official/