Gaveguide

Den kommende tid er en tid, som traditionelt set består af en masse forskellige fejringer. Alt fra konfirmationer og studenterfester til bryllupper og sommerfester – Vi har en masse at fejre, og det er tiltrængt efter et år, hvor antallet af fester og sammenkomster, har været meget begrænset.
Med fester og fejringer følger selvfølgelig også gaver. At finde gaven, som bringer et smil frem på læben, hos dem vi holder af, er ofte lettere sagt end gjort. Derfor har vi samlet denne guide med gaveideer til enhver prisklasse, med alt fra net og toilettasker til selvfølgelig vores unikke silketørklæder, som vil bringe glæde hos modtageren de næste mange år. Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte gave, som med dets fine pastelfarver og unikke blomsterillustrationer, hurtigt vil lede tankerne mod både sol, sommer, varme og alt hvad der følger dertil.

Køber du et af vores tørklæder, gør vi det ekstra nemt for dig. De bliver nemlig leveret i den fineste æske – Lige til at give videre. Har du brug for yderligere hjælp til at finde den perfekte gave, står vi som altid klar, til at hjælpe dig med hvad end det måtte være. Skriv til os på mail@flora-d.com, så hjælper vi dig hurtigst muligt med at få styr på gaven.

 

Under 250 kroner:

Står du og mangler alt lige fra en værtindegave til indflyttergave, så er denne kategori sikkert noget for dig. Her har vi samlet tre smukke forslag, som koster maksimum 250 kroner. Du finder alle vores forslag til gaver under 250 kr. her

   

250 – 500 kroner:

I denne kategori har vi fundet tre gode gaveideer indenfor prisniveauet 250 til 500 kroner. Mon ikke disse vil bringe glæde hos både studiner eller konfirmander? Derudover må vi ikke glemme, at morsdag også er lige rundt om hjørnet, og disse vil med sikkerhed bringe glæde i ethvert mor-hjerte. 

Du finder alle vores forslag til gaver under 500 kr. her

500+ kroner:

Her har vi fundet tre smukke gaveideer, til dem som søger en gave til 500 kroner eller derover. Er du blevet inviteret til sommerfest eller bryllup, har vi her tre sikre bud på, hvordan du skal glæde hovedpersonen. 

Du finder alle vores forslag til gaver over 500 kr her