10 fordele ved et silketørklæde

Er du i tvivl om hvorvidt et silketørklæde er noget for dig eller ej? Så har vi her fundet 10 gode grunde til, at du skal vælge et silketørklæde

 

1. Silke køler om sommeren og varmer om vinteren

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre har silke den imponerende egenskab, at det er egnet både til sommer og vinter.

2. Blødere end blød

Med dets glatte overflade føles silke blødere og mere fint end andre materialer. Det skyldes silkens gennemsnitlige diameter på blot 11 mikrometer.

3. Allergivenligt

Silke er allergivenligt, da blandt andet husstøvmider og svampe ikke lever så godt i stoffet – Så dit tørklæde kommer heldigvis til at være fri for de uønskede væsner.

4. Silke er selvrensende

En dejlig egenskab, som gør at det oftest er nok blot at hænge silken til luftning.

5. Lang holdbarhed

På trods af sit fine udseende, er silke langt mere holdbart end det ser ud og fx endnu stærkere end bomuld. Med den rette pleje vil du derfor være sikret et tørklæde, som holder de næste mange år.

6. En god investering

Silke er det mest luksuriøse tekstil i verden, så hvorfor ikke glæde dig selv med et luksuriøst produkt, som kan bruges dag efter dag?

7. Høj absorberingsevne

Silkens fibre kan absorbere en tredjedel af sin egen vægt i fugtighed uden at silken føles fugtig – Det er alligevel ret imponerende!

8. Tidsløst materiale

Silke har været en del af modebilledet de sidste mange år, og mon ikke også det fortsætter sådan en god del år endnu?

 9. Unik historie

Opdagelsen af silke spores helt tilbage til 2640 år før vor tidsregning, hvor en kinesisk kejserinde opdagede silketråden i hendes te. I starten var silke vel at mærke også forbeholdt kejseren – Nu kan vi andre heldigvis os få glæde af materialet.

10. Uendelige muligheder

Endnu en imponerende egenskab er tørklædets mange muligheder. Udover tørklæde, kan du også bruge det som både armbånd, hårbånd og tilbehør på din taske. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser. 

 

Fordelene ved et silketørklæde er mange, så vent ikke længe med at få bestilt dit – Jo før du bestiller, desto længere tid kan du have glæde dit silketørklæde. Klik her og se vores store udvalg af silketørklæder i forskellige størrelser og mønstre.

 

Har du spørgsmål til vores silketørklæder er du altid velkommen til at kontakte os.

Du finder vores kontaktinformationer her 


Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.